National Geographic Kalender 2021

Dat is nog eens leuk thuiskomen!Er ligt opeens een scheurkalender in de brievenbus. Van National Geographic. Met een mooie brief erbij. “Uit ruim 10.000 inzendingen voor de National Geographic Fotowedstrijd 2019 heeft uw foto een plekje in de kalender veroverd”.Echt mega trots dat ik in deze prachtige kalender mag staan, vol met de mooiste platen!


Voor deze foto lag ik in januari bijna 6 uur buiten in de vrieskou(-8 was het!). Ik fotografeerde eerst de voorgrond met mijn Nikon 24-70 op 24mm. Daarna maakte ik elk kwartier een foto van de maan met de Nikon 80-400 op 400mm.


In Lightroom koos ik de mooiste fases van de maan en werkte deze foto's uit. In Photoshop bracht ik alles samen in deze composite.


Een langdurig proces, zowel qua vastleggen als in de nabewerking, maar gelukkig niet onverdienstelijk🤩

48 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven