Bruiloft Sophie + Bart

Als je door twee vrienden gevraagd wordt om hun bruiloft vast te leggen is dat natuurlijk een hele eer! Maar als twee prachtige mensen als Sophie en Bart gaan trouwen op een sprookjesachtige locatie als Groot Warnsborn wordt het mij ook wel makkelijk gemaakt ;)


Hoewel de weersvoorspelling niet heel gunstig was, was er geen enkele reden voor stress op de grote dag. Al vanaf de vroege uurtjes scheen een heerlijk zonnetje en die heeft zich de hele dag ook laten zien.Op het mooie Groot Warnsborn kon de ceremonie buiten plaatsvinden. Heerlijk tussen de bomen, met veel lieve worden van lieve mensen.Ik had maar een kwartiertje voor de fotosessie met het bruidspaar. In de ochtend had ik al een rondje over het terrein gelopen om wat locaties te zoeken. Ik heb heel snel toch een mooie en gevarieerde shoot kunnen neer zetten, doordat de omgeving zich daar zeer voor leende.


Als je weet dat de bruidegom in de horeca zit, dan weet je dat het met het eten die dag wel goed zit!


En met een dansdocent als bruid weet je dat het feest gaat knallen :-)

Het mooie aan bruidsfotografie vind ik dat je zo'n speciale dag op een zo mooi mogelijk manier mag vastleggen. En als je dat dan ook nog eens voor vrienden mag doen, maakt dat het extra speciaal!


104 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven