Bruiloft Marcha + Martijn

Yes! Zaterdag mocht ik weer: de eerste bruiloft van 2019!

Marcha ken ik van de middelbare school, dus ik vond het superleuk toen ze vroeg of ik haar bruiloft wilde fotograferen.
De hele week heb ik de weersvoorspelling in de gaten gehouden en die gingen alle kanten op.

Zaterdag begon de dag grijs en toen ik over de brug richting Zevenaar reed werd ik begroet met dichte mist...Gedurende de dag begon het gelukkig steeds meer op te klaren. Geen overbodige luxe trouwens, want vanwege het grote aantal mensen die de ceremonie bij wilde wonen moest deze buiten plaatsvinden.
Maar Marcha kwam aanlopen met haar vader en het zonnetje brak door! Daarna heeft iedereen kunnen genieten van een prachtige buitenceremonie.Marcha en Martijn trouwde op Kasteel Doorwerth en dat is natuurlijk een echte sprookjeslocatie!

Meer dan genoeg opties voor mij om het kakelverse paar op de plaat te zetten.
Achter het kasteel stond een prachtige groene weide met kersenbloesem. Daar moést ik natuurlijk ook wat mee doen!Hoewel de dag dus wat onzeker begon, bleken alle zorgen voor niks te zijn geweest. Marcha en Martijn hebben uiteindelijk een heerlijke lentedag gehad en ik heb gehoord dat het feest nog doorging tot in de late uurtjes....66 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven