Bruiloft Jolanda + Erik

Bijgewerkt: 9 aug 2019

Ik vind het altijd een hele grote eer als een bekende vraagt om zijn of haar bruiloft te komen fotograferen! Deze keer vroeg Jolanda, een oud-collega, of ik haar grote dag wilde vast leggen. Een paar weken geleden had ik al een mini-loveshoot met Jolanda en Erik gedaan bij de prachtige Metaal Kathedraal, dus ik had ontzettend zin in deze bruiloft!
Er lijkt wel een vloek te rusten op mij, bruiloften en slecht weer. Wederom waren de voorspellingen slecht voor 10 mei: regen, regen en nog eens regen. Maar als het dan zover is komt het elke keer toch weer goed. En die dag ook! Het begon wat bewolkt, maar gedurende dag trok het wolkendek open en liet een heerlijk lentezonnetje zich veelvuldig zien.


De ceremonie vond plaats in de Metaal Kathedraal in Utrecht. Een prachtige locatie die ik al heel lang op mijn wensenlijstje had staan....


Jolanda en Erik wilde vrijdag lekker lang tafelen met hun dierbaren en daarom kozen ze ervoor om het feest de volgende dag te houden. In het sfeervolle Beauforthuis in Austerlitz werd het feest spectaculair geopend door het paar.
Er werd nog tot in de late uurtjes gefeest....

55 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven